Öğrencilerimiz Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney'le İlham Dolu Röportaj Yaptı

19.10.2023 234

Okulumuz öğrencileri (Sümeyye Nezahat DURMUŞ, Zeynep Sevde TEMEL ve Zeynep YILDIRIM) müdürbaşyardımcısı Ömer ÇOŞAR'ın önderliğinde, okul dergimiz olan Berceste Dergisi için Bayburt Milli Eğitim Müdürü Rahmi GÜNEY ile heyecan verici bir röportaj gerçekleştirdi.

Öğrencilerin milli eğitim müdürü ile yaptığı bu özel röportajda, eğitimdeki yenilikler, Bayburt'un eğitim vizyonu, öğrencilerin geleceğe yönelik beklentileri ve eğitimdeki dönüşümün detayları ele alındı. Öğrencilerimiz, milli eğitim müdürünün bakış açısını ve hedeflerini daha yakından anlama şansı elde ederken, geleceğin eğitim sistemi üzerine derinlemesine bir sohbet gerçekleştirdi.

Bu etkileyici röportaj, Bayburt Fen Lisesi'nin eğitim alanındaki öncü rolünü ve öğrencilerinin öğrenme süreçlerine katkıda bulunma arzusunu yansıtıyor. Okulumuzun Berceste Dergisi, bu önemli anı tüm okuyucularıyla paylaşmaktan gurur duyar.

19-10-202319-10-202319-10-2023