Kütüphaneler Haftası Kapsamında Kitap Okuma Yarışması Sonuçları Açıklandı

28.03.2024 179

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Kütüphaneler Haftası coşkusu okulda yaşandı. Bu özel haftanın bir parçası olarak düzenlenen kitap okuma yarışması büyük ilgi gördü. Öğrenciler, hem okuma alışkanlıklarını geliştirmek hem de birbirleriyle rekabet etmek için kolları sıvadı.

İlk dönemde yapılan kitap okuma yarışmasının sonuçları da sonunda açıklandı. En çok kitap okuyan öğrenciler belirlendi ve başarılarıyla dikkat çektiler. İşte, birinci dönemde en çok kitap okuyan öğrenciler:

11D sınıfından Elif ŞEN,

11B sınıfından Gizem YAZICI,

9C sınıfından B. Emine KARABULUT.

Elif ŞEN, 11D sınıfından olmasına rağmen, azmi ve okuma tutkusuyla öne çıktı. Gizem YAZICI, 11B sınıfından, kitaplarıyla adeta bir yolculuğa çıkmış gibi hissettirdi. B. Emine KARABULUT ise 9C sınıfından olmasına rağmen, kitap okuma tutkusunu herkesle paylaştı ve başarılı bir performans sergiledi.

Okul yönetimi, bu başarılı öğrencileri tebrik ederek, kitap okuma alışkanlığını desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, Kütüphaneler Haftası gibi özel etkinliklerin, öğrencilerin kültürel gelişimine katkı sağladığını ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.

Öğrenciler arasında gerçekleştirilen bu yarışma, hem rekabeti arttırdı hem de kitap okuma alışkanlığını teşvik etti. Öğrencilerin, bu gibi etkinliklere katılımıyla kültürel birikimlerini arttırmaları ve kendilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

28-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-2024